Super Bowl: fenékrázás és playback, erről szólt J. Lo és Shakira show-ja

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2020.02.03. 02:35
Jennifer Lopez és Shakira volt a főszereplője az 54. Super Bowl félidei show-jának, és a két sztárénekes műsora azonban sokkal inkább szólt a táncról, mintsem a zenéről.

A 2019-es Super Bowlon a Maroon 5 lépett fel, és akkor szétszedték az NFL vezetését, miért kellett ilyen borzasztó unalmas műsorral kiszúrni a szurkolók szemét.

Úgyhogy egy évvel később a szervezők megpróbálták egy kicsit magasabbra rakni a lécet, és meghívták a Hard Rock Stadionba Jennifer Lopezt és Shakirát.



A showt most Shakira indította némi fenékrázással, nagyon sok háttértáncossal és egy „Hola Miami!” beszólással, majd még egy kis gitárszólót is belecsempészett a műsorába.

Ezzel nem is lett volna probléma, a gondok ott kezdődtek, mikor énekelni kellett volna, ott ugyanis teljesen egyértelműen kiderült, ez bizony nem élőben történik, sokkal inkább playback az egész…



Ráadásul sokszor még csak véletlenül sem tartotta a szája elé a mikrofont a művésznő, mikor kellett volna.

Aztán megérkezett Jennifer Lopez, méghozzá a „Jenny from the Block” című klasszikussal, de ő is inkább a fenékrázásra tette a hangsúlyt az éneklés helyett.

És akkor még nagyon finoman fogalmaztunk, ezután ugyanis egy közepesen cenzúrázott felnőttfilmre hasonlított inkább az előadás.



Aztán egy erős váltással bekapcsolódott egy gyermekkórus, Shakira pedig ment a dobok mögé, csak hogy az is összezavarodjon, aki eddig tudta követni, mi történik.

Pozitívum, hogy a látványelemek fantasztikusak voltak, illetve azt is fontos hozzátenni, hogy fantasztikusan néz ki még mindig mindkét énekesnő, de az is kijelenthető, nem pont Jennifer Lopez és Shakira előadására vágytak azok, akik a Maroon 5-ot szidták legutóbb…

A TELJES FÉLIDEI SHOW

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik