A szimulációnk szerint OBJ touchdownt szerez majd

 

Már megszokott, hogy minden évben hírt adunk a Madden hivatalos Super Bowl tippjéről. Mivel idén csupán egy egyperces kisfilmet kaptunk az EA Sportstól, gondoltuk, mi is leszimuláljuk a nagydöntőt.

A mi játékmenetünk szerint a finálé végig szoros lesz, ugyanakkor a pontzuhatag elmarad: Tyler Boyd az első félidő végén vezetéshez juttatja a Bengalst, a Rams pedig a negyedik negyedben Odell Beckham Jr. révén kiegyenlít. Végül egy utolsó másodperces mezőnygólnak köszönhetően a Los Angeles-i együttes nyeri az 56. Super Bowlt.

A HIVATALOS SZIMULÁCIÓ

Ahogyan azt említettük, nem kaptunk sokat a hivatalos Madden szimulációtól, de azt meg kell hagyni, hogy jóval reálisabb végeredmény születik a „jóslata” szerint (még ha ebből nem is látunk semmit): 24–21-es Bengals-sikert várnak az EA Sportsnál.

Tavaly csúnyán mellélőttek, a játék szerint ugyanis 37–27-es Kansas City Chiefs diadalnak kellett volna születni – mind tudjuk, hogy a Buccaneers feltörölte a padlót Mahomesékkal.

Egyébként már 2004 óta minden évben leszimulálják a nagydöntőt, s bár az elmúlt években nem volt a legpontosabb a játék, az elején azért elégé jól muzsikált – a 38. és a 49. Super Bowl között nyolcszor találta el, melyik csapat emelheti magasba a Vince Lombardi-trófeát.