Super Bowl: a Rams elkapója a stadion helyett a szülészeten ünnepelt

Vágólapra másolva!
2022.02.14. 12:31
null
Van Jefferson mérlege a Super Bowlról: négy elkapás, egy újszülött (Fotó: Getty Images)
Amint arról beszámoltunk, magyar idő szerint hétfőn hajnalban a Los Angeles Rams nyerte az 56. Super Bowlt, miután 23–20-ra legyőzte a Cincinnati Bengalst. A döntő után a Rams elkapója, Van Jefferson kihagyta az inglewoodi Sofi Stadion gyepén tartott ünneplést, mert a mérkőzés alatt feleségénél megindult a szülés, és a lelátóról kellett kórházba szállítani.

Nem mindennapi történet a Los Angeles Rams elkapója, Van Jefferson második gyermekének születése: édesanyja 40 hetes terhesen is úgy döntött, hogy a helyszínről követi férje első Super Bowl-szereplését, ám mérkőzés alatt elfolyt a magzatvíz, így azonnal a közeli kórház szülészetére szállították az asszonyt.

„Semmiképpen nem akarok lemaradni a férjem számára élete legfontosabb mérkőzéséről” – idézte az Athletic még a mérkőzés előtt Samariát, Van Jefferson feleségét, aki annyit kért a Ramstől, hogy semmiképpen ne mondják meg a férjének a meccs közben, ha vajúdni kezd.

Nos, ez valószínűleg nem is történt meg, ám a mérkőzés végét követően Van Jefferson már nem volt ott a csapattársaival a pályán rendezett első ünnepléskor, mert azonnal a kórházba sietett, ahol közben felesége világra hozta második fiukat – akinek a nevéről még nem döntöttek a szülők.


AMERIKAI FUTBALL
NFL, SUPER BOWL
Los Angeles Rams
–Cincinnati Bengals 23–20 (7–3, 6–7, 3–10, 7–0)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik