Pro Bowl: az NFL krémje is Kobe Bryantre emlékezett – videó

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2020.01.27. 12:38
Az Amerikai Főcsoport (AFC) csapata nyerte meg a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) All Star-gálájának számító Pro Bowlt Orlandóban. Természetesen a futások, elkapások mellett itt is a helikopter-balesetben elhunyt Kobe Bryant volt a középpontban.
A találkozó elején az NFC Drew Brees-zel, az AFC Lamar Jacksonnal támadott. A Nemzeti Főcsoport alakulata kétszer is vezetést szerzett, de a második negyedben fordult a kocka – ekkor már DeShaun Watson irányított az AFC-nél, míg Russell Wilson dobált a másik oldalon. Watson még egy eladott labdát is jegyzett, amelyet a célterületig cipelve közelebb zárkózott az NFC.A harmadik negyedben jött Kirk Cousins és Ryan Tannehill, s habár rövid időre visszaszerezte az előnyt a Nemzeti Főcsoport csapata, végül Tannehill újabb TD-passzával és egy elhagyott labda (fumble) után visszahordott touchdownnal nagy előnyt szerzett az AFC – olyannyira, hogy Cousins negyedik negyedes passzolt hatpontosával is megmaradt öt pont az előnyből.

A játék mellett természetesen Kobe Bryantről sem feledkeztek meg a meccs résztvevői. Davante Adams például elkapott hatpontosa után az ég felé emelte mutatóujját, majd kezével 24-est (Bryant egyik mezszámára utalva) formált, végül pedig a kapuba „zsákolt”. Az NFC védelme egy sack után „dobott kosárra” a néhai Los Angeles Lakers-játékosra emlékezve.

A szurkolók egy időkérésnél „Kobe, Kobe” rigmussal tisztelegtek az NBA egykori klasszisa előtt.

Green Bay Packers on Twitter

@tae15adams pays tribute to Kobe Bryant after his #ProBowl touchdown. https://t.co/Vj9OE84Y72

Tampa Bay Buccaneers on Twitter

The NFC defense paid tribute to Kobe Bryant after a sack at the Pro Bowl. RIP to a legend. https://t.co/F8c7UVGSsF

ESPN on Twitter

Fans at the Pro Bowl broke out in "Kobe" chants when he was honored during a timeout. https://t.co/VAQHYzQ28m

NFL
PRO BOWL

AFC–NFC 38–33


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik