NHL: újra nyert a Vancouver Canucks, kiütésbe szaladt bele a Dallas Stars

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2020.01.19. 09:29
null
Otthon már nyolc meccs óta veretlen a Canucks (Fotó: Twitter)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján a Vancouver Cacucks megszerezte zsinórban a nyolcadik hazai győzelmét is, míg a Dallas Stars hétgólos, kiütéses vereséget szenvedett a Minnesota Wild otthonában.

 

Továbbra is a Csendes-óceáni divízió élén a Vancourver Canucks, miután magyar idő szerint ma hajnalban 4–1-re legyőzte a gyenge formát mutató San José Sharksot. A hazaiak ezzel a sikerrel már nyolcmeccsesre növelték győzelmi szériájukat saját arénájukban. Ugyanennek a csoportnak a tagja a Los Angeles Kings is, mely zsinórban negyedszer kapott ki, és továbbra is utolsó saját konferenciájában.

A Nyugati csoportban a Dallas Stars is szeretne hasonló helyen állni, mint a Canucks, ám ehhez nem a mai játék lesz a kulcs, hiszen a csapat idegenben hét gólt is kapott a Minnesota Wildtól, miközben egyet sem ütött. A játéknap legizgalmasabb összecsapásán a Montreal Canadiens és a Vegas Golden Knights 4–4-re állt három harmad után, majd a hosszabbítás sem döntött, szétlövéssel a kanadaiak bizonyultak jobbnak.

NHL, ALAPSZAKASZ
Columbus Blue Jackets–New Jersey Devils 5–0
Detroit Red Wings–Florida Panthers 1–4
Montreal Canadiens–Vegas Golden Knights 5–4 – szétlövéssel
Philadelphia Flyers–Los Angeles Kings 4–1
Toronto Maple Leafs–Chicago Blackhawks 2–6
Nashville Predators–Buffalo Sabres 2–1
Minnesota Wild–Dallas Stars 7–0
Vancouver Canucks–San José Sharks 4–0

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik