NHL: nyolc gólt lőtt Bostonban a Washington

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2021.04.12. 09:28
null
A Capitals öröme (Fotó: Getty Images)
A Washington Capitals kiütéses, 8–1-es győzelmet aratott a Boston Bruins vendégeként az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) alapszakaszának vasárnapi játéknapján – számolt be a Magyar Távirati Iroda.

 


A fővárosiaknál Conor Sheary, Lars Eller és T.J. Oshie is duplázott – utóbbi egy asszisztot is kiosztott –, míg Vitek Vanecek 34 védéssel járult hozzá a diadalhoz.

Idegenben kozmetikázott teljesítményén a liga legrosszabb mutatójával rendelkező Buffalo Sabres, amely idénybeli 41. találkozóján 10. sikerét szerezte meg Philadelphiában. Linus Ullmark 40 lövést hárított a Sabres kapujában – írta az MTI.

Egyetlen találat, Tomas Nosek gólja döntött a házigazda Vegas Golden Knights javára az Arizona Coyotes ellen. Marc-Andre Fleury 14 védéssel idénybeli ötödik, karrierje 66. hibátlan teljesítményét nyújtotta. A kanadai hálóőr pályafutása 484. győzelmét ünnepelhette, ezzel beérte a kapusok örökraglistáján a negyedik Ed Belfourt.

Jake Guentzel karrierje ötödik triplájával vette ki a részét a Pittsburgh Penguins New Jersey-ben aratott 5-2-es diadalából – emelte ki az állami hírügynökség.

Islanders-siker született a New York-i derbin: a Szigetlakók hazai pályán hosszabbítás után nyertek 3–2-re a Rangers ellen.

NHL, EREDMÉNYEK
Nashville Predators–Dallas Stars 3–2 – szétlövéssel
New Jersey Devils–Pittsburgh Penguins 2–5
New York Islanders–New York Rangers 3–2 – hosszabbítás után
Boston Bruins–Washington Capitals 1–8
Anaheim Ducks–Colorado Avalanche 1–4
Philadelphia Flyers–Buffalo Sabres 3–5
Vegas Golden Knights–Arizona Coyotes 1–0

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik