NHL: nyolc gól és hazai siker a Rangers–Bruins meccsen

P. K., V. J.P. K., V. J.
Vágólapra másolva!
2021.02.27. 07:40
null
Brad Marchand (63) karrierjének 300. gólját szerezte (Fotó: Getty Images)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján a New York Rangers hazai pályán 6–2-re győzött a Boston ellen. A Minnesota is otthon verte meg a Los Angelest, a Colorado viszont vendégként nyert az Arizona ellen.

 

A New York Rangers és a Boston Bruins találkozóján döntőnek bizonyult a második harmad végjátéka, amikor a 2–1-es előnyben lévő házigazdák 12 másodperc alatt két újabb találattal 4–1-re megléptek. A Bruins negyedik vereségét szenvedte el legutóbbi öt fellépésén, a bostoniak egy nappal korábban a New York Islanders vendégeként maradtak alul 7–2-re. A Madison Square Gardenben közel egy év után ismét lehettek nézők, igaz, még mindig csak korlátozott létszámban.

Cam Talbot koronavírusos megbetegedés okozta két és fél hetes kényszerszünetet követően tért vissza a Minnesotába, és 27 védéssel járult hozzá csapata 3–1-es győzelméhez, amellyel megszakították a Los Angeles Kings hat mérkőzés óta tartó veretlenségi szériáját. A Wild sorozatban az ötödik sikerét aratta, legutóbb pont pénteki ellenfelétől, a Kingstől kapott ki.

A Coloradóban Nazem Kadri egy góllal és két gólpasszal vette ki részét az Arizona 3–2-es legyőzéséből. Az Avalanche 25 éves kapusa, Hunter Miska 16 védést követően első győzelmét könyvelhette el a ligában, és az 59 perc közepéig még úgy nézett ki, hogy ráadásul kapott gól nélkül, shutouttal zár.

NHL
ALAPSZAKASZ

New York Rangers–Boston Bruins 6–2
Minnesota Wild–Los Angeles Kings 3–1
Arizona Coyotes–Colorado Avalanche 2–3

(MTI)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik