NHL: hosszabbításos sikerrel tért vissza a Vancouver

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2021.04.19. 08:53
null
Bo Horvat (kékben) duplázott a Toronto ellen (Fotó: Getty Images)
A csapatot sújtó koronavírus-járvány után győzelemmel tért vissza a Vancouver Canucks, amely hosszabbításban 3–2-re nyert a Toronto Maple Leafs ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) vasárnapi játéknapján – számolt be róla az MTI.

 

Március 24-e óta először játszott a Vancouver, melyben Bo Horvat kétszer volt eredményes. Második góljával ő döntötte el a mérkőzést 1:19 perccel a ráadás megkezdése után. Emellett adott egy gólpasszt is, míg Nils Hoglander egy találattal és egy assziszttal, Braden Holtby pedig 37 védéssel segítette csapatát.

A Vancouverben korábban 21 játékosnak és négy stábtagnak lett pozitív a koronavírustesztje. A fertőzöttek listáján mostanra egyetlen játékos sem maradt, ugyanakkor egyelőre több alapember hiányzott a mérkőzésről.

Hosszabbításban dőlt el a Philadelphia Flyers–New York Islanders találkozó is. Nick Leddy a ráadásban, 2:23 percnél lőtte az összecsapás egyetlen gólját, mellyel a vendégek győztek. A New York-iak kapujában Ilja Szorokin harminc lövést hárított.

A Vegas Golden Knights 5–2-re verte meg vendégként az Anaheim Ducksot, ezzel a Colorado Avalanche gárdájával holtversenyben az élen áll a nyugati csoportban. Mark Stone, Max Pacioretty és Nicolas Roy egyaránt kapuba talált és adott gólpasszt.

NHL, ALAPSZAKASZ
Vancouver Canucks
–Toronto Maple Leafs 3–2 – hosszabbítás után
Philadelphia Flyers–New York Islanders 0–1 – hosszabbítás után
New Jersey Devils–New York Rangers 3–5
Buffalo Sabres–Pittsburgh Penguins 4–2
Anaheim Ducks–Vegas Golden Knights 2–5
Boston Bruins–Washington Capitals 6–3

(MTI)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik