NHL: hiába vezetett hárommal a Detroit, a Tampa fordított

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.15. 06:54
null
Nyikita Kucserov bombaformában játszik
A Tampa Bay Lightning háromgólos hátrányból nyert a Detroit Red Wings ellen az NHL legutóbbi játéknapján, idénybeli 54. győzelmével beállította tavalyi klubrekordját az egy évadon belüli sikerek tekintetében.

A Tampa sikerét a két gól mellett egy asszisztot is jegyző Nyikita Kucserov alapozta meg, míg Steven Stamkos beállította Vincent Lecavalier 383 gólos klubcsúcsát.

A Pittsburgh 5–0-ra nyert a Buffalo ellen, a február 21. óta először kezdő Casey DeSmith shutouttal tért vissza. Ben Bishop sem kapott gólt a Dallas kapujában a Minnesota ellen, ezzel megdöntötte Ed Belfour 2000 óta álló, 219 perces kapott gól nélküli klubcsúcsát. Bishop 230 perc fölé jutott, mielőtt sérülése miatt lecserélték – utána kapott egy gólt a Stars.

A New York Islanders 2–1-re legyőzte a Montrealt, zsinórban negyedik győzelmével tapad a Philadelphiában szintén nyerő Washingtonra a Metropolitan csoportban.

A néhány éve még a Nyugati főcsoport krémjét alkotó kaliforniai különítménynek nem volt jó napja, az Anaheim Arizonában, a Los Angeles Kings és a San Jose Sharks otthon kapott ki.

NHL, ALAPSZAKASZ
Buffalo Sabres–Pittsburgh Penguins 0–5
New York Islanders–Montréal Canadiens 2–1
Philadelphia Flyers–Washington Capitals 2–5
Detroit Red Wings–Tampa Bay Lightning 4–5
Ottawa Senators–St. Louis Blues 2–0
Minnesota Wild–Dallas Stars 1–4
Winnipeg Jets–Boston Bruins 4–3
Arizona Coyotes–Anaheim Ducks 6–1
Los Angeles Kings–Nashville Predators 1–3
San Jose Sharks–Florida Panthers 2–4

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik