NHL: hengerelt a New Jersey és a Boston

MTI/ CS. B.MTI/ CS. B.
Vágólapra másolva!
2022.03.01. 09:21
null
A New Jersey Devils hét gólt szerezve diadalmaskodott (Fotó: Getty Images)
A New Jersey Devils és a Boston Bruins is hét gólt szerezve diadalmaskodott az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján, előbbi a vendég Vancouver Canucks gárdáját győzte le, utóbbi pedig a Los Angeles Kings otthonában nyert – közölte az MTI.

 

A Devils a két csapat egymás elleni, sorozatban 12. mérkőzését nyerte meg, a Canucks ebben a párharcban 2015. február 20. óta nyeretlen. A Devilsnek ilyen hosszú sikersorozatra csak az Ottawa Senators ellen volt 1993 és 1996 tavasza között. Ennél hosszabb aktív sorozattal csak a Boston Bruins büszkélkedhet, amelyet 2010 októbere óta nem kapott ki az Arizona Coyotestól, ez a széria 17 mérkőzést számlál.

A Boston Bruins legjobbja Jake DeBrusk volt, aki karrierje első mesterhármasával segítette a csapatot a Los Angeles Kings otthonában. A 7–0-ra megnyert találkozón Patrice Bergeron elérte karrierje 100. gólpasszát, ezzel a hetedik jubiláló lett a Bruins történetében.

Továbbra is mélyrepülésben van a Washington Capitals, amely egymást követő hatodik hazai mérkőzésén szenvedett vereséget, ezúttal a Toronto Maple Leafstől kapott ki 5–3-ra.

NHL, ALAPSZAKASZ
New Jersey Devils–Vancouver Canucks 7–2
Washington Capitals–Toronto Maple Leafs 3–5
Los Angeles Kings–Boston Bruins 0–7

(MTI)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik