NHL: a posztján legjobban fizetett kapus újra edzésben

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2021.12.09. 16:02
null
Carey Price egy hónapja droghasználat miatt vonult gyógyintézetbe (Fotó: Getty Images)
Újra edzésbe állt a Montreal Canadiensnél a világ egyik legjobb jégkorongkapusának tartott Carey Price, aki önként vett részt egy az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) által szervezett gyógykezelésen – közölte az MTI.

 

Dominique Ducharme vezetőedző a klub honlapján elmondta, Price az elmúlt napokban már korcsolyázott, mostantól viszont ismét teljes kapusfelszerelésben mozog, ugyanakkor az biztosnak tűnik, hogy csak karácsony után lehet őt majd mérkőzéseken látni.

Az olimpiai aranyérmes és világkupa-győztes, Stanley Kupa-döntős, hétszeres All Star-válogatott kanadai hálóőr egy hónapja közleményében tudatta, hogy „szer” – azaz enyhe drog – használata miatt döntött úgy, hogy gyógyintézetbe vonul, mert eljutott egy olyan pontra, ahol már saját maga és a családja érdekében ezt meg kell tennie. A háromgyermekes édesapa akkor jelezte azt is, hogy az elmúlt néhány évben „nagyon sötét helyre engedte be magát”, és nem voltak meg az eszközei, hogy megbirkózzon a nehézségeivel.

A 34 éves, idényként 10.5 millió dollárt kereső, ezzel posztján a legjobban fizetett játékosnak számító Price nélkül a Montreal – amely döntős volt legutóbb – ebben az idényben gyengén szerepel, csoportjában az utolsó, a 32 csapatból pedig az utolsó előtti helyen áll.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik