NHL: 53 másodperc alatt három gólt kapott a Calgary – videó

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2018.01.31. 10:08
A Boston Bruins 3–1-re kikapott a vendég Anaheim Duckstól az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) keddi játéknapján, így megszakadt a tizennyolc mérkőzés óta tartó sorozata, amely során mindannyiszor pontot szerzett.

A Bruins legutóbb december közepén nem szerzett pontot, azóta 14 győzelmet aratott és négy túlórás vereséget szenvedett.

Sorozatban harmadik mérkőzésén kapott ki a Colorado Avalanche – ezúttal hosszabbítás után, a Vancouver Canucks vendégeként –, azt megelőzően megszakítás nélkül tíz találkozót nyert meg.

A címvédő Pittsburgh Penguins három góllal nyert a San Jose Sharks ellen, a győztes hazai együttesben Jevgenyij Malkin három, Bryan Rust két gólt szerzett.

A Calgary Flames az 59. perc elején még vezetett az újonc Vegas Golden Knights ellen, ám a vendégek 53 másodperc alatt három gólt szereztek és fordítottak. A Golden Knights a 33. győzelmét aratta, ez újoncként az ebben a tekintetben a rekordot tartó Anaheimnek és Florida Panthersnek az 1993–1994-es idény alapszakaszában 84 mérkőzés alatt jött össze. A Golden Knightsnak a mostani volt a 49. találkozója.

A ligaelső Tampa Bay Lightning hiába szerzett vezetést, végül kétgólos vereséget szenvedett a Winnipeg Jets otthonában.

Anton Forsberg, a Chicago Blackhawks svéd kapusa 42 védéssel segítette győzelemhez csapatát a Nashville Predators vendégeként, ezek közül huszonkettőt a harmadik harmadban mutatott be.

NHL, ALAPSZAKASZ
Boston Bruins–Anaheim Ducks 1–3
Buffalo Sabres–New Jersey Devils 1–3
Carolina Hurricanes–Ottawa Senators 2–1
Columbus Blue Jackets–Minnesota Wild 2–3 – szétlövéssel
New York Islanders–Florida Panthers 1–4
Pittsburgh Penguins–San Jose Sharks 5–2
Nashville Predators–Chicago Blackhawks 1–2
St. Louis Blues–Montreal Canadiens 3–1
Winnipeg Jets–Tampa Bay Lightning 3–1
Dallas Stars–Los Angeles Kings 0–3
Calgary Flames–Vegas Golden Knights 2–4
Vancouver Canucks–Colorado Avalanche 4–3 – hosszabbítás után

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik