NFL: vegye meg Brady Super Bowl-jegyzeteit – akár már 700 ezerért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.01. 15:25
null
Brady harmadik bajnoki címének egyik emléke most akár az öné is lehet! (Fotó: AFP)
Közeleg az 53. Super Bowl, amelyen a New England Patriots és a Los Angeles Rams csap össze. Hogyan is lehetne jobban készülni az NFL nagydöntőjére, mint a Hazafiakat irányító Tom Brady jegyzeteivel...

 

A 39. Super Bowlon a Patriots 24–21-re legyőzte a Philadelphia Eaglest, így négy év alatt harmadszor lett bajnok, létrehozva a 21. század első dinasztiáját.

A TMZ értesülése szerint a sportrelikviákkal foglalkozó Steiner aukciós cég most eladásra kínálja az immár 41 éves irányító saját kézzel írt taktikai könyvét a nagydöntőről, amelyet még alá is írt.

Ez tartalmazza az összes játékszituációt (a kísérleteket, a megteendő távolságokat, a játékhívásokat és a Philadelphia védelmi felállásait), ami a Patriots támadójátékai során előfordult a mérkőzésen.

Érdekes, hogy ez volt az egyetlen győztes finálé, amelyen nem őt választották meg a legjobbnak (Deion Branché lett az MVP-cím). A hírek szerint az aukció 2500 dollárról (mintegy 700 ezer forintról) indult, de több mint 25000 dollárt (mintegy 7 milliót) várnak az aukció februári végéig.

Íme a jegyzetek (Fotó: auction.steinersports.com)
Íme a jegyzetek (Fotó: auction.steinersports.com)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik