Robbie Anderson már az Arizona Cardinals elkapója (Fotó: Twitter/NFL Romours)

 

A Carolina vasárnap este Los Angelesben lépett pályára a Rams vendégeként, s 24–10-re kikapott. A mérkőzésen Robbie Anderson úgy összeveszett a Panthers újdonsült vezetőedzőjével, Steve Wilksszel, hogy az öltözőbe küldte őt a szakember.

„Harmadik kísérlet volt, ami a legjobban számít. Nem hiszem, hogy el kellene fogadnom, hogy kivesznek a meccsből ilyenkor” – mondta Robbie Anderson.


Nos, az incidens után egy nappal a Panthers már nem is tartott igényt a 29 éves elkapóra, aki csere útján az Arizona Cardinalshoz került – erről a ligával kapcsolatban jól értesült Ian Rapoport is beszámolt.

A Cardinalsban valószínűleg második számú elkapóként számolnak vele DeAndre Hopkins mögött, hiszen Marquise Brown súlyos sérülést szenvedett, minden bizonnyal véget ért számára az idény.


A Panthersnél mostanában nem túl fényes a helyzet – a múlt héten kirúgták Matt Rhule vezetőedzőt, ráadásul az ötödik körös draftcetliért érkező irányító, Baker Mayfield botrányosan játszik, a San Francisco 49ers ellen meg is sérült. Mivel Sam Darnold sem egészséges, jelenleg azt sem tudják, ki álljon a center mögé a 7. fordulóban az alapszakaszban.