NFL: Tom Brady és Gisele Bündchen elválnak egymástól

Bacskai János Bacskai János
Vágólapra másolva!
2022.10.28. 18:30
null
Három éve, még egyetértésben (<a href="https://www.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/nok-gyerekek-dietak-felmilliard-dollaros-vagyon-2696957"><strong>NSO-archív</strong></a>)
A világ egyik legjobban kereső sportolója, az amerikaifutball-sztár, Tom Brady (Tampa Bay Buccaneers) és a világ egyik leghíresebb szupermodellje, a brazil Gisele Bündchen véget vet viharos házasságának: a családfő bejelentette a közösségi oldalán, hogy beadták a válópert. 

 

„Az elmúlt napokban úgy döntöttünk a feleségemmel, hogy tizenhárom évnyi házasság után elválunk egymástólírja Brady. Hálásak vagyunk egymásnak az együtt töltött időért... Gyönyörű és csodálatos gyerekekkel vagyunk megáldva, akik továbbra is mindennap a világunk középpontját jelentik majd, szülőként azon fogunk dolgozni, hogy mindig megkapják a megérdemelt szeretetet és figyelmet. Hosszas mérlegelés után jutottunk arra a döntésre, hogy véget vetünk a házasságunknak.”

A hírek szerint akkor fordult válságosra a felek kapcsolata, amikor kora tavasszal Brady úgy döntött, hogy mégsem vonul vissza. Brady egy volt játékostársa többször is kifigurázta őket emiatt, és a családi perpatvar miatt hagyta ott egy időre a nyári edzőtábort a klasszis.

Október elején fogadtak fel válóperes ügyvédeket, a hivatalos bejelentést most tették csak meg. 2020-ban Brady nyilvánosan beszélt arról, hogy a gondok a házasságukban nem új keletűek.

AJÁNLÓ. Nők, gyerekek, diéták, félmilliárd dolláros vagyon – portré Bradyről

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik