NFL: Tampa Bay–Dallas mérkőzéssel rajtol a 2021-es idény

Vágólapra másolva!
2021.05.12. 15:30
null
A Super Bowl után az idénynyitó is a Tampa Bay stadionjában lesz (Fotó: Getty Images)
Tampa Bay Buccaneers–Dallas Cowboys mérkőzéssel veszi kezdetét az NFL alapszakasza szeptember 9-én, magyar idő szerint szeptember 10-én 2.20 órakor.

Az NFL hagyományainak megfelelően a bajnoki címvédő hazai mérkőzésével indul az idény, Tom Brady és a Tampa Bay ezúttal az Egyesült Államokban a legnagyobb szurkolótáborral büszkélkedő Dallast fogadja.

A péntek hajnali mérkőzést követően vasárnap délután Buffalo–Pittsburgh, Indianapolis–Seattle, Washington–Los Angeles Chargers, Detroit–San Francisco, Tennessee–Arizona, Cincinnati–Minnesota, Atlanta–Philadelphia és Houston–Jacksonville mérkőzést is játszanak. Szintén a korai idősávban találkozik egymással a Carolina Panthers és a New York Jets – itt Sam Darnold lehet a kulcsfigura, az irányító a Jetsből szerződött a Panthershez.

Magyar idő szerint vasárnap 22 óra után kezdődik a Kansas City–Cleveland, a New Orleans–Green Bay, a New England–Miami és a New York Giants–Denver összecsapás. A vasárnapi programot magyar idő szerint hétfő hajnalban a Los Angeles Rams–Chicago Bears mérkőzés zárja, a volt detroiti Matthew Stafford korábbi csoportrivális ellen mutatkozik be a Ramsben, a Bearsben még nem tudni, hogy Andy Dalton vagy az újonc Justin Fields kezd.

Hétfőre (azaz nálunk kedd hajnalra) idén csak egy mérkőzés csúszik át az első héten, a Las Vegas Raiders a Baltomore Ravenst fogadja.

Az is eldőlt, hogy az NFL 2021-ben visszatér Londonba. Október 10-én a NewYork Jets és az Atlanta Falcons találkozik egymással, egy héttel később a Miami és a Jacksonville mérkőzik, mindkét összecsapást a Tottenham Hotspur stadionjában játsszák.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik