NFL: sima Raiders-győzelem a Hall of Fame-mérkőzésen – videó

Vágólapra másolva!
2022.08.05. 11:09
null
Stidham egy TD-t futott a Jaguars ellen (Fotó: Getty Images)
A tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) előszezonjának első összecsapásán, a Hall of Fame-mérkőzésen a Las Vegas Raiders 27–11-re legyőzte a Jacksonville Jaguarst.


„Remélem, azok az emberek, akik folyamatosan arról tweetelnek, hogy a futball ma visszatér, az összes játékot megnézik a mai mérkőzésen” – posztolta a hivatalos Twitter-oldalán Buday Zoltán a Hall of Fame-meccs előtt. Nos, nehéz lenne vitatkozni a PFF szakértőjével, hiszen még a legelvetemültebb amerikai futball és NFL-rajongót sem hozhatja igazán lázba a Las Vegas Raiders és a Jacksonville Jaguars cseréinek összecsapása.


Legalább abban reménykedhettünk volna, hogy a mérkőzés szorosan alakul, a félidőre azonban mindenki mehetett aludni, hiszen a Jarrett Stidham vezette Raiders már a második negyed végén 20–0-ra vezetett – a korábbi Patriots-irányító egyébként futott egy hatpontost.

A harmadik negyedben három pontnak örülhettek a floridaiak, az utolsó játékrészben viszont újabb TD-t nyeltek be. Amikor három perccel a vége előtt a Las Vegas-i futballisták fejben már a zuhanyzóban és a meccs utáni partin jártak, gyorsan szerzett egy touchdownt a Jaguars, hogy azért ne nézzen ki számukra nagyon csúnyán az eredményjelző – igaz, ha Kyle Sloter lágy passzára hamarabb odaér a Raiders védője, könnyen lehetett volna egy pick six is.

De a futballban ugye nincs volna, ráadásul a kétpontos is sikerült, így a vége: Las Vegas Raiders–Jacksonville Jaguars 27–11.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik