NFL: Pickens csodás elkapása ellenére is kikapott Clevelandben a Steelers

Vágólapra másolva!
2022.09.23. 09:49
null
George Pickens már a harmadik fordulóban bemutatta az év elkapását! (Fotó: NFL/Twitter)
Hiába adott óriási passzt elkapójának, George Pickensnek Mitch Trubisky, a Pittsburgh Steelers izgalmas mérkőzésen kikapott a Cleveland Browns vendégeként az amerikaifutball-liga (NFL) alapszakaszának harmadik fordulójában.

Az Amerikai főcsoport északi divíziójában az egyaránt 1–1-es mérleggel álló Cleveland Browns és Pittsburgh Steelers csatája indította a harmadik fordulót az NFL alapszakaszában.

Noha a vezetést a vendégek szerezhették volna meg előbb, Chris Boswell kihagyott 49 yardos mezőnygólkísérletére egy nyolc játékból álló támadássorozattal válaszolt a Browns és Jacoby Brisett passzából Amari Cooper touchdownjával és az értékesített extra ponttal 7–0-s előnyre tett szert.


A negyed végén azonban a Pittsburgh minden bizonnyal már az alapszakasz harmadik körében összehozta az év elkapását is, amikor Trubisky 36 yardos passzát George Pickens estében, kifordított helyzetben, egy kézzel húzta le! Nem véletlenül hasonlították egyből Odell Beckham Jr. korábban, a New York Giants színeiben bemutatott elkapásához.


Ezt a jelenetet nem elég egy nézőpontból megcsodálni.



A második negyedben a Steelers Najee Harris rövid futásával egyenlített (7–7), de a Cleveland irányítója egy újabb TD-passzt osztott ki, ezúttal David Njokunak, a kihagyott extra pont miatt viszont még a nagyszünet előtt fordított a Pittsburgh, amikor az irányító, Trubisky maga futott a célterületre (13–14).



A harmadik játékrészben Cade York juttatta ismét előnyhöz a Clevelandet egy 34 yardos mezőnygóllal, majd a negyedik elején Nick Chubb rövid beugrásával már 23–14-re vezetett a Browns.

A hajrában egy újabb mezőnygóllal zárkózott a Steelers és mindent megpróbált, hogy egy touchdownnal egyenlítsen, de saját célterülete közelében az utolsó – trükkös – játékból elvesztette a labdát és a 27–19-es végeredményt a Browns védője, Denzel Ward állította be.



A MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

A 3. FORDULÓ
Cleveland Browns–Pittsburgh Steelers 29–17

A TOVÁBBI PROGRAM

Vasárnap
19.00:
Carolina Panthers–New Orleans Saints
19.00: Chicago Bears–Houston Texans
19.00: Indianapolis Colts–Kansas City Chiefs (Tv: Arena4)
19.00: Miami Dolphins–Buffalo Bills
19.00: Minnesota Vikings–Detroit Lions
19.00: New England Patriots–Baltimore Ravens
19.00: New York Jets–Cincinnati Bengals
19.00: Tennessee Titans–Las Vegas Raiders
19.00: Washington Commanders–Philadelphia Eagles
22.05: Los Angeles Chargers–Jacksonville Jaguars
22.25: Arizona Cardinals–Los Angeles Rams
22.25: Seattle Seahawks–Atlanta Falcons
22.25: Tampa Bay Buccaneers–Green Bay Packers (Tv: Arena4)
Hétfő
2.20:
Denver Broncos–San Francisco 49ers (Tv: Arena4)
Kedd
2.15:
New York Giants–Dallas Cowboys (Tv: Arena4)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik