NFL: óriási rúgása után „üldözik” a csapatok a vb-győztes női labdarúgót

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2019.08.28. 13:03
Carli Lloydot, az amerikai női labdarúgó-válogatott támadóját több NFL-csapat is megkereste.

Mint megírtuk, Carli Lloyd az amerikai futballban is bizonyította rátermettségét: a kétszeres világbajnok labdarúgó 55 yardról lőtt mezőnygólt a Baltimore Ravens és Philadelphia Eagles közös edzésén – a játékos később ráadásul a szokásosnál vékonyabb kapuba is sikeresen betalált.

 




Ilyen távolságból egyébként még a legjobb rúgójátékosok sem mindig tudják értékesíteni a mezőnygólkísérletet, így Carli Lloyd teljesítménye különösen megsüvegelendő.

A 37 esztendős futballistát elképesztő rúgása óta szinte üldözik az NFL-csapatok: a hírek szerint legalább tíz együttes kereste meg, hogy elhívja próbajátékra, sőt, az egyik klub konkrét szerződést is ajánlott neki az utolsó előszezon-mérkőzésre, igaz, Lloyd elutasította a megkeresést, ugyanis épp a napokban lép pályára az amerikai válogatottal Portugália ellen, s szeretne arra az összecsapásra koncentrálni.

Noha Lloyd azt mondta, érdekli a lehetőség, egyelőre nem tervez aláírni sehova, előtte még szeretne gyakorolni. Amennyiben eljutna a profi ligáig, akkor ő lenne az NFL történetének első női játékosa.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik