NFL: New Englandből vett futót a Los Angeles Rams

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2021.08.25. 15:07
null
Sony Michel 2019 februárjában TD-vel segítette Super Bowl-győzelemhez a New Engladet a Rams ellen (Fotó: AFP)
A New England Patriotstól szerzett futót az egész idényre kidőlt Cam Akers helyére az NFL-ben szereplő Los Angeles Rams. A 2018-as draft első körében kiválasztott Sony Michelt jól ismerik a Los Angeles-iek, a két csapat 2019 februárjában játszott Super Bowlján ő szerezte az egyetlen touchdownt a Patriots 13–3-as győzelme során.

Michel az első két idényében megbízhatóan teljesített, az előző évadban azonban sérülések hátráltatták, a koronavírust is elkapta, csak kilenc mérkőzésen játszott, és lejjebb csúszott a New England futóinak rangsorában. A mostani előidényben aztán újra biztató teljesítményt nyújtott, elsősorban játéka korábbi gyenge pontján, az elkapások terén mutatott nagy előrelépést.

A Patsnél (ahol Bill Belichick vezetőedző elégedett a Damien Harris, James White, Rhamondre Stevenson, J. J. Taylor négyessel) így sem kezdőként számoltak vele, Rams viszont Akers Achilles-ín-sérülése után hasznát veheti.

Michel Los Angelesben Darrell Hendersonnal küzdhet meg a kezdőfutó szerepéért, igaz, Henderson jelenleg lábujjsérüléssel bajlódik.

A Rams jövő évi draftjogot ad a Patriotsnak, de az még nem dőlt el, hogy egy negyedik vagy egy-egy ötödik és hatodik körös választás lesz az ellenérték (attól függ, kap-e 4. körös kompenzációs cetlit a Rams a drafton).

Az NFL 2021–2022-es idénye szeptember 9-én kezdődik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik