NFL: mínusz 17-ről nyert a Bucs, megvan az 1/1-es első sikere

Vágólapra másolva!
2020.10.04. 22:55
null
Tom Brady öt TD-passzt is kiosztott az LA Chargers ellen (Fotó: Getty Images)
A tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) negyedik fordulójában a New Orleans diadalmaskodott a Detroit Lions felett, míg a Baltimore Ravens a Washington Football Teamet, a Tampa Bay Buccaneers pedig a Los Angeles Chargerst múlta felül.
A klasszis irányító, Tom Brady egyszer ugyan eladta a labdát, de öt TD-passzal vezette sikerre a Tampa Bayt a fordulatos mérkőzésen – az első félidőben már 21–7-re is vezetett a Chargers, de visszakapaszkodott és fordított a Bucs.

A Baltimore Ravens végig vezetve győzte le a Washingtont, míg a Dallas Cowboys Dak Prescott brutális, 502 passzolt yardja ellenére is kikapott a Cleveland Brownstól.

A New Orleans főleg a 21–0-s második negyedének köszönhetően verte meg a Detroitot – a Lionsnál Matthew Stafford három TD-átadása sem volt elég a sikerhez. A Seattle Seahawks diadalát elsősorban a 360 yardot passzoló Russell Wilson alapozta meg, a washingtoni csapat ezzel továbbra is hibátlan (4–0) mérleggel áll.

Az 1/1-es Joe Burrow vezette Cincinnati Bengals is megszerezte első győzelmét a Jacksonville Jaguars legyőzésével, míg a Houston Texans a Minnesota elleni zakóval már négy vereséget számlál – győzelem nélkül.

AMERIKAI FUTBALL
NFL, ALAPSZAKASZ
4. FORDULÓ
Carolina Panthers
–Arizona Cardinals 31–21
Cincinnati Bengals–Jacksonville Jaguars 33–25
Dallas Cowboys–Cleveland Browns 38–49
Detroit Lions–New Orleans Saints 29–35
Houston Texans–Minnesota Vikings 23–31
Miami Dolphins–Seattle Seahawks 23–31
Tampa Bay Buccaneers–Los Angeles Chargers 38–31
Washington Football Team–Baltimore Ravens 17–31
Tennessee Titans–Pittsburgh Steelers – elhalasztva

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik