NFL: gyerekeket vert át, beperelték a Steelers elkapóját

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.08.10. 11:18
Szeretné kipróbálni, milyen lehet egy amerikaifutball-tábor egy klasszis NFL-elkapóval? Akkor ne menjen Pittsburghbe, mert pórul járhat! Íme, Diontae Johnson esete.

Igencsak furcsa hírekkel tudunk szolgálni Pittsburghből. A Steelers elkapóját, Diontae Johnsont beperelték, amiért egy csapat gyermeket és amerikaifutballtábor-szervezőt vert át. Hogy pontosan mit csinált a wide receiver? Nos, semmit. És pont ez a probléma!

Május 22-én indult volna egy tábor, amelyet Johnsonnal reklámoztak, ám az amerikai futballista ügynökei az esemény előtt 13 perccel közölték a szervezőkkel, ügyfelük bizony nem tud megjelenni, mert törölték a Pittsburghbe induló járatát. A probléma az, hogy később kiderült, Johnson nem várta meg a későbbi járatot sem, egyszerűen távozott a reptérről – olvasható az aol.com oldalán.


A nevét viselő ifjúsági tábor szervezői a múlt héten beperelték az elkapót. Ez nem meglepő azok után, hogy a cégnek vissza kellett fizetnie a családoknak a 125 dolláros belépési díjat – összesen 36 000 dollárjába került az amerikai futballista nemtörődöm hozzáállása a szervezőknek.

Johnson viselkedése azért is érthetetlen, mert a tábort konkrétan vele promotálták – a gyerekeknek ígértek közös fotót, pólót és természetesen az elkapóval töltött idő lett volna a tábor lényege.

A tábort szervező cég összesen 48 ezer dollárt követel a Pittsburgh játékosától, akinek azért ez az összeg minden bizonnyal nem jelent nagy problémát: augusztus elején két évre csaknem 37 millió dollárt kapott a Steelerstől.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik