NFL: évi 40 millió dollár felett – hosszabbított a Raiders QB-je

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2022.04.13. 17:21
null
Derek Carr új szerződést kapott (Fotó: Getty Images)
Hosszabbított irányítójával az NFL-ben szereplő Las Vegas Raiders: Derek Carr három évre szóló, 121.5 millió dollárt tartalmazó szerződést írt alá a nevadaiakkal.

 

Elképesztően erős csoportnak tűnik az AFC Nyugat, hiszen az évek óta egyeduralkodó Kansas City Chiefs mellett a Denver Broncos, a Los Angeles Chargers és a Las Vegas Raiders is rengeteget erősödött az utóbbi hónapokban.

Az említett négy csapat ráadásul irányítófronton is elég jól áll (előbbieknél Patrick Mahomes, Russel Wilson és Justin Herbert játszik ezen a poszton), a közvélemény szerint viszont ebben a tekintetben a Raiders a „sereghajtó”, náluk Derek Carré a karmesteri pálca.

A 31 esztendős QB ugyanakkor élvezi a bizalmat, hiszen szerdán egy három évre szóló, 121.5 millió dollárt tartalmazó szerződést írt alá csapatával, a kontraktusnak pedig egy olyan kitétele is van, ami megakadályozza, hogy Carrt a belegyezése nélkül elcseréljék. Az, hogy jó döntést hozott-e a Raiders vezetőség, a következő idényben minden bizonnyal kiderül.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik