NFL: élő adásban hívták fel a klasszist, aki a telefonban jelentette be távozását

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.05.25. 11:10
null
Julio Jones élő adásban közölte, nem kíván a Falconsban játszani (Fotó: Getty Images)
Nem akármilyen jelenetnek lehettek szemtanúi az NFL-rajongók az Egyesült Államokban. Az Undisputed nevű kibeszélő show-ban az egyik szakértő és Hall of Fame tight end, Shannon Sharpe éppen arról vitatkozott partnerével, Skip Baylesszel, vajon hol folytatja karrierjét Julio Jones, az Atlanta Falcons klasszis elkapója. Sharpe és Jones jó kapcsolatot ápol, így előbbi gondolt egyet, majd élő adásban csörgette meg az amerikai futballistát.

 

Korábbi sajtóhírekben már beszámoltak arról, hogy Julio Jones arra kérte az Atlanta Falconst, cseréljék el őt egy Super Bowlra esélyes csapatba. A 32 éves elkapó az elmúlt években sérülésekkel is bajlódott, de talán nem is ez volt a legnagyobb probléma – csapata soha nem állt fel a 2017-es Super Bowl-vereség után, amelyben már 28–3-ra is vezetett a Falcons, mégis 34–28-as Patriots-siker lett a vége.

Mivel a liga egyik, ha nem a legjobb elkapójáról van szó, több együttest is szóba hoztak Julio Jonesszal. Legutóbb éppen a Cowboyst, hiszen a játékos Dallasban edzett, a napokban pedig egy fotó került ki róla, amelyen egy Cowboys-pulóverben pózol. Az amerikai médiának több sem kellett, az Undisputedban is beszéltek róla.

Köztudott, hogy a talk show egyik főszereplője, Skip Bayless Cowboys-drukker, így a szegmens alatt végig amellett kampányolt, hogy Jonesnak és a Dallasnak miért lenne jó egymásra találni. Partnere, a Hírességek Csarnokának tagja, a Denver Broncos és a Baltimore Ravens egykori tight endje, Shannon Sharpe finoman szólva sem értett vele egyet.

Sharpe-nak megvolt Jones telefonszáma, hiszen jó kapcsolat van köztük, így egyszerűen felhívta, hogy cáfolja meg a dallasi pletykákat. Jones így is tett, elárulta, hogy nem akar visszatérni a Falconshoz, a Cowboysban pedig nem akar játszani, mert győzni akar.


„Már le is léptem Atlantából. Nyerni akarok, azt pedig te is és én is tudom, hogy a Cowboysszal nem győzhetek” – mondta Jones élő adásban.

Az eset természetesen nagyon felkapott lett a tengerentúlon – sokan kételkednek abban, hogy Jones egyáltalán tisztában volt-e azzal, hogy élő adásban vall színt. A telefonbeszélgetés alatt Sharpe ugyanis nem közölte vele ezt a tényt, csak akkor, amikor már mindent elmondott. Persze könnyen lehet, hogy az egész előre meg volt rendezve, de ezzel kapcsolatban egyelőre sem Jones, sem Sharpe, sem az Undisputed nem nyilatkozott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik