NFL: drámai végjátékban nyert a Patriots a Jets ellen – videó

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.11.20. 22:49
null
Marcus Jones hőssé vált Bostonban (Fotó: Twitter/Pats Pulpit)
A tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) alapszakaszának 11. fordulójában a Philadelpphia Eagles 17–16-ra legyőzte az Indianapoli Coltsot. Simán nyert a Buffalo Bills a Cleveland Browns ellen, a New England Patriots kevés pontos, de drámai meccsen verte meg a New York Jetset.


A Philadelphia Eagles sokáig szenvedett Indianapolisban – a Colts az első negyedben Jonathan Taylor futott touchdownjával került előnybe. A Sasok az első három negyedben csupán egy mezőnygólig jutottak, a negyedik negyednek 16–3-as hátrányban vágtak neki. Ekkor azonban megtáltosodott a Philly, előbb Quez Watkinsnak osztott ki TD-passzt Jalen Hurts, majd az irányító másfél perccel a meccs vége lőtt maga is futott egy hatpontost, így az Eagles végül 17–16-ra nyerni tudott.


A New England Patriots drámai körülmények között győzte le csoportriválisát, a New York Jetset – a támadósorok szenvedtek, a vendégek az egész meccsen csupán 103 yardot szereztek. Szinte már mindenki elkönyvelte a hosszabbítást, amikor öt másodperccel a rendes játékidő vége előtt Marcus Jones bemutatott egy elképesztő visszahordást a New York-iak puntja után. A Jets játékosai és vezetőedzője sokkolt állapotba kerültek, a Patriotsnál viszont nagy volt az öröm, hiszen fontos győzelmet aratott a bostoni csapat.


Szoros meccsen nyert az Atlanta Falcons 27–24-re a Chicago Bears ellen, a New Orleans Saints 27–20-ra legyűrte a Los Angeles Ramst hazai pályán. Nem született meglepetés a Buffalo Bills és a Cleveland Browns összecsapásán sem – Josh Allenék 31–23-ra nyertek. Győzött még a Washington Commanders és a Baltimore Ravens is.

Talán némi meglepetés, hogy a New York Giants 31–18-as vereséget szenvedett hazai pályán az eddig igencsak gyengén teljesítő Detroit Lions ellen.

AMERIKAI FUTBALL
NFL, ALAPSZAKASZ
11. FORDULÓ
Atlanta Falcons
–Chicago Bears 27–24
Buffalo Bills–Cleveland Browns 31–18
Indianapolis Colts–Philadelphia Eagles 16–17
New England Patriots–New York Jets 10–3
New Orleans Saints–Los Angeles Rams 27–20
New York Giants–Detroit Lions 18–31
Baltimore Ravens–Carolina Panthers 13–3
KÉSŐBB
22.05: Denver Broncos–Las Vegas Raiders
22.25: Minnesota Vikings–Dallas Cowboys (Tv: Arena4)
22.25: Pittsburgh Steelers–Cincinnati Bengals
Hétfő, 2.20: Los Angeles Chargers–Kansas City Chiefs (Tv: Arena4)
Kedd, 2.15: Arizona Cardinals–San Francisco 49ers (Tv: Arena4)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik