A két játékos kölcsönösen tiszteli a másikat, de most mégis egymást szívatják (Fotó: Getty Images)Július 6-án ugyanis golfmeccsen találkoznak a felek, Rodgers partnere Bryson DeChambeau, Brady társa Phil Mickelson lesz, ők mind a ketten profi golfozók.


Az irányítók láthatóan várják az összecsapást, mind a ketten egymást szívatják a közösségi médiában. Brady leginkább azzal cukkolja a Packers játékosát, hogy a legutóbbi mérkőzésükön, az NFC-döntőben a csapata inkább mezőnygólt rúgott negyedik kísérletre az utolsó percekben, ennek köszönhetően a Buccaneers győzni tudott, s bejutott a Super Bowlba.


Rodgers ezzel ellentétben egyszerűen egy összevágott jelenetet tett közzé Twitteren – a Csillagok Háborúja szereplőinek feje van kicserélve a négy főszereplőjére – természetesen Brady a videó végén pórul jár.


Az Egyesült Államokban minden bizonnyal milliók követik majd az eseményt, hiszen a kábeltelevíziózás történetének legnézettebb golfeseménye volt a 2020-as Tiger Woods, Peyton Manning – Phil Mickelson, Tom Brady jótékonysági páros mérkőzés.