Clowney a Titanshez szerződött (Fotó: Twitter, @BleacherReport)

Nagy volt a huzavona Jadeveon Clowney körül, akit még 2014-ben választott ki elsőként a játékosbörzén a Houston Texans. A most 27 esztendős passzsiettető öt idényt töltött a houstoniaknál, majd tavaly a Seattle Seahawkshoz került. Szerződése lejártával megpróbálta maradásra bírni a Hawks, de a franchise nem tudta és nem is akarta kifizetni Clowney 18-20 millió eurós fizetési igényét.

Ezt követően előbb a Cleveland Browns, majd a New Orleans Saints neve merült fel a passzsiettetővel kapcsolatban, ám végül a Tennessee Titans lett a befutó. A tavaly AFC-döntőbe jutó franchise egy éves, legalább 12, bónuszokkal együtt legfeljebb 15 millió dolláros szerződést kötött a 27 éves védővel.

Adrian Peterson is megtalálta új csapatát: a Washingtonból elküldött veterán futó szintén egy éves szerződést írt alá – a következő szezonban Detroitban próbál szerencsét. A Minnesota Vikings játékosaként 2012-ben az évad legértékesebb játékosának megválasztott futó immár 35 éves, és négy év alatt a Lions lesz az ötödik csapata, de még mindig nem szeretne visszavonulni.

Természetesen az igazolások mellett az elküldésekből sem volt hiány az utóbbi napokban, hiszen a 2020-as NFL-alapszakasz kezdetéig kevesebb mint egy hét van hátra, így minden csapat véglegesíti az 53 fős keretét. Szombaton a New England Patriots kivágta a korábbi Texans-futó Lamar Millert, aki a tavalyi idényt teljes egészében kihagyta keresztszalag-szakadása miatt, de tavasszal felépülve, nagy reményekkel érkezett meg a Hazafiakhoz.

A Miami Dolphins megvált a korábbi 1/9-es irányító, Josh Rosentől, miután heteken keresztül nem talált kérőt, hogy elcserélje a játékost. Rosent a 2018-as drafton választotta ki az Arizona Cardinals, majd egy idény után elcserélte Miamiba, és az 1/1-es Kyler Murrayvel pótolta. A harmadéves irányító idén sem járt jobban, ezúttal az 1/4-es Tua Tagovailoa érkezett a helyére újoncként, így nem volt maradása.

Az Atlanta Falcons szintén menesztette a pár hónapja szerződtetett, korábbi első körös elkapót, Laquon Treadwellt, míg a Seattle Seahawks elköszönt a 2018-as játékosbörzén kiválasztott Shaquem Griffintől.