NFL: a Steelers talált vevőt Brownra, de az elkapó nemet mondott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.08. 14:58
null
Antonio Brown nem könnyíti meg a Pittsburgh Steelers üzletkötését (Fotó: Getty Images)
 A Pittsburgh Steelers szeretne megszabadulni a klubnál sokakkal összevesző Antonio Brownnal, de nemigen sikerül. A klub megegyezett a Buffalo Billsszel a játékos elcseréléséről, mire Brown állítólag jelezte, hogy nem hajlandó új csapatában játszani.

Az üzletet így lefújták, a Steelers továbbra is árulja az elmúlt évek legjobb statisztikai mutatóval rendelkező játékosát, aki nagy segítség lehet az új klubjánál, csak akarjon is ott játszani...

Pittsburghben legalább annak örülhetnek, hogy a csapat legerősebb egysége, a támadófal nagyjából egyben marad. Maurkice Pouncey center három, Ramon Foster guard két évre szóló szerződést írt alá. Marcus Gilbert tackle viszont elhagyja a klubot – legalábbis Twitter-bejegyzéséből erre lehet következtetni.

 




Eközben a Steelers csoportriválisai megszabadultak egy-egy kiváló védőjüktől, Clevelandben Jamie Collinstól, Baltimore-ban Eric Weddle-től köszöntek el. A Ravens ugyanakkor hosszabbított Nick Boyle tight enddel.

A Denver Darian Stewart safetyt tette ki a keretéből, míg Case Keenum irányítót – aki Joe Flacco megszerzése után elvesztette az esélyt arra, hogy kezdő legyen – eladta a súlyos sérüléséből lassan lábadozó Alex Smith helyettesét kereső Washingtonnak.

Az Arizona is megoldást keres az irányító posztján, a tavalyi draft első körében megszerzett Josh Rosent máris leválthatja a drafton elsőként választó Cardinals. A szakírók többsége arra számít, hogy Kyler Murray irányító lesz az első számú kiválasztott, így viszont Rosent el fogja cserélni az Arizona.

Minden, ami az NFL 2019-es idénye előtt történik egy helyen!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik