NFL: a Rams szokatlan kéréssel fordult bérleteseihez

S. B.S. B.
Vágólapra másolva!
2022.11.30. 14:22
null
A Rams nem akar üres széksorokat karácsonykor
Az észak-amerikai profi amerikaifutball-liga (NFL) legfrissebb Super Bowl-győztese, a Los Angeles Rams felszólította éves bérlettel rendelkező szurkolóit, hogy ajándékozzák el a jegyeiket a karácsonyi, Denver Broncos elleni találkozóra, hogy ne legyenek üres székek a lelátón.

A Super Bowl-győzelmet követően a Rams bizakodóan kezdhette az idényt, miután megtartotta a csapat magját és ígéretes új játékosokat is szerződtetett.

Ennek ellenére a csapat csalódást keltő, 3–8-as mérleggel áll és több kulcsjátékosát is elvesztette sérülések miatt, szóval a Los Angeles-i rajongók egyre inkább kezdik elveszíteni a hitüket és ritkábban járnak ki a hazai meccsekre.

A Broncos hasonlóan reménykedett az idény elején, hisz megszerezte a Super Bowl-győztes Russell Wilsont. Végül az irányító – a Ramshez hasonlóan – alulteljesített és csak háromszor tudta győzelemre vezetni csapatát.

Mindezek ismeretében a Rams vezetősége is realizálta, hogy a karácsonykor főműsoridőben leadott mérkőzésükön nem valószínű, hogy meg tudják tölteni a SoFi Stadionot. Annak érdekében, hogy ne legyen feltűnően sok üres szék, a csapat felvette a kapcsolatot az idén bérlettel rendelkezőkkel, hogy közölje, ha már nem jelennek meg, legalább ajánlják fel jegyeiket egy alapítványnak, és ha így tesznek, lehetőségük lesz részt venni egy sorsoláson, melyen szponzorok által felajánlott ajándéktárgyakat nyerhetnek.

Minden próbálkozás ellenére a szakértők így is azt gondolják, több idegenbeli mezt láthatunk majd a meccsen, mint hazait.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik