NFL: a liga egyik legjobbja is bejelentette, koronavírusos

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2020.04.17. 07:08
null
Von Miller is elkapta a koronavírust (Fotó: Getty Images)
Megfertőződött a koronavírussal Von Miller, az NFL-ben szereplő Denver Broncos sztárja.

 

A 31 esztendős irányító siettető azt követően jelentette be a pozitív koronavírustesztet, hogy csütörtökön kiderült, Brian Allen,a Rams támadófalembere megfertőződött,ezzel ő lett az NFL első játékosa, akinél diagnosztizálták a vírust.


Von Miller állapotáról egyelőre keveset lehet tudni, a Denver Broncos szupersztárja pénteken ígért részletes tájékoztatást.

„A hírek igazak. A gyerekágynál voltam, amikor köhögni kezdtem. Az egész néhány napja kezdődött, én pedig asztmás vagyok. Később a barátnőm jelezte, hogy amikor aludtam, hallotta a köhögésem és furcsának vélte, nem olyan volt, mint általában”– idézi Millert a 9News rádiócsatorna, amely élő adásban beszélt telefonon az irányító siettetővel.

„Őrület az egész! Itt vagyok, otthon, karanténban, de erre nincs is igazából semmiféle gyógyszer. Az orvosom azt mondta, megváltozott a légzésem. Őszintén szólva ez nekem még új, egy órája lett pozitív a koronavírustesztem. Nem tudom, mi történik most, de azt elmondhatom, hogy jó a hangulatom, még mindig Von Miller vagyok. Nem érzem magam betegnek, nem is fáj semmim.”

Minden, ami az NFL 2020-as idényével kapcsolatos, egy helyen itt!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik