NFL: a korábbi Atlanta-klasszis Bradyéknél folytatja – hivatalos

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.07.27. 00:07
null
A Tampa Bay Buccaneers szerződtette Julio Jonest (Fotó: Getty Images)
A tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Tampa Bay Buccaneers szerződtette Julio Jonest.

 

Julio Jones tavaly nyáron tíz idény után távozott az Atlanta Falconstól. A 2021–2022-es kiírásban a Tennessee Titansben szerepelt, az egyéves Nashville-i kiruccanás után azonban most visszatért az NFC Déli csoportjába – a veterán elkapó egy évre írt alá a Tampa Bay Buccaneershez.

Bradyéknél már tavaly is igencsak erős volt az elkapósor, ám a következő szezonban a hisztis Antonio Brownnal és a másodszor is visszavonuló klasszis tight enddel, Rob Gronkowskival sem számolhat Todd Bowles vezetőedző.

Az elmúlt években rendszeresen sérülésekkel bajlódó Jones minden bizonnyal csak a harmadik számú opció lesz Mike Evans és Chris Godwin mögött. Ismerős is lesz Jones számára új csapatában – korábbi csapattársa, Russell Gage is a floridai együtteshez szerződött Atlantából.

A 33 esztendős játékosnak tavaly nem volt nagy idénye: tíz mérkőzésen lépett pályára, 31 elkapása és 434 elkapott yardja volt a Titansben.

A hétszeres Pro Bowl-elkapónak a célja egyértelmű: gyűrűt akar nyerni, s hol lenne erre jobb opciója, mint Tampában Tom Brady mellett.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik