NFL: a Green Bay Packers elcserélheti Aaron Rodgerst – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2023.01.24. 19:39
null
Aaron Rodgerst lehet, hogy már nem látjuk a Green Bay Packersben (Fotó: Getty Images)
Amerikai sajtóhírek szerint az NFL-ben szereplő Green Bay Packers elcserélheti a 39 éves irányítót, Aaron Rodgerst.

 

Újabb holtszezon, újabb dráma Green Bayben. Már megszokhattuk, hogy amint véget ért a Packers idénye, az amerikai média azonnal találgatásokba kezd Aaron Rodgers jövőjét illetően – ez nem véletlen, a veterán amerikai futballista sohasem zárja ki a visszavonulás vagy a távozás lehetőségét, amikor megkérdezik a folytatásról.

A 39 esztendős irányítóval a rájátszást sem sikerült kivívnia a „sajtfejűeknek”, miután az alapszakasz utolsó mérkőzésén 20–16-os vereséget szenvedett hazai pályán a csoportrivális Detroit Lionstől.

A csalódást keltő idény után olyan hírek láttak napvilágot, hogy Rodgers és a Packers kapcsolata egyáltalán nem stabil – ismerőse hangzik? Nem véletlen, az elmúlt két évben is hasonló információkat olvashattunk a tengerentúlról.

Tavaly a Denver Broncos szívesen cserélt volna a négyszeres MVP-győztes QB-ért, ám a Packers 12-ese végül maradt Wisconsinban, s hosszabbított. Az irányító 2022-ben négy évre kötelezte el magát Green Bay Packershez 200 millió dollárért cserébe.

A foxnews.com információi szerint Rodgers a négyéves szerződés ellenére is távozhat, ám igencsak drága mulatság lenne annak a csapatnak, amelyik cserélne a quarterbackért – 60 millió dollárt kellene fizetnie Rodgersnek.

A Packers állítólag hajlana a cserére, de mindenképp szeretne legalább egy első körös draftcédulát, illetve a Nemzeti főcsoporton belül egyetlen ajánlatot sem hallgat meg.

Érdekesség, hogy Brett Favre karrierje is hasonlóan alakult Green Bayben, a legendás irányító ugyanis többször azzal fenyegetőzött, hogy visszavonul. A Packersnek ebből elege lett, s a New York Jetshez cserélte, így lett kezdőjátékos Aaron Rodgersből.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik