NFL: a Bills Rams elleni győzelmével kezdődött az új idény

Vágólapra másolva!
2022.09.09. 09:19
null
Josh Allenéket nem tudta megállítani a Rams (Fotó: Getty Images)
A Buffalo Billsnek a Los Angeles Rams vendégeként elért sima győzelmével indult a profi amerikaifutball-liga, az NFL új, 2022-es idénye.

A vendég Bills az első negyedben Gabe Davis futott touchdownjával került előnybe, de a hazaiak hiába szereztek két labdát is, a Bills Tyler Bass mezőnygóljával tízpontosra növelte előnyét.

Aztán a Rams is beindult és Matt Stafford rövid passzával Cooper Kupp szerzett hatpontost, majd a sikeres extra pont után Matt Gay egy 57 yardos mezőnygóllal egyenlített (10–10).

A harmadik negyedben egy futásokra épülő támadósorozat végén Josh Allen, a Bills irányítója rövid passzal találta meg Isaiah McKenzie-t, aki ismét előnyhöz juttatta a vendégeket (10–17).

A negyedik negyedben pedig Matt Staffordék újabb eladott labdája végleg megpecsételte a Rams esélyeit, hiszen a hajrában Josh Allen előbb saját maga futott egy rövid játéknál a célterületen belülre, majd egy távoli passzal találta meg Stefon Diggset, akinek már csak hátra kellett vetődnie, hogy beállítsa a Bills 31–10-es sikerét.

NFL, ALAPSZAKASZ
1. FORDULÓ

Los Angeles Rams–Buffalo Bills 10–31 (0–7, 10–3, 0–7, 0–14)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik