Tua Tagovailoa még az alabamai egyetemi csapat szerelésében (Fotó: AFP)

 


AZ 1–10. FORDULÓ MENETRENDJE
A 11–17. FORDULÓ MENETRENDJE
A CSOPORTOK ÁLLÁSA
A KONFERENCIÁK ÁLLÁSA
A RÁJÁTSZÁS MENETRENDJE

A fiatal tehetség már alá is írta négyéves szerződését 30.275 millió dollárért, amelynek ráadásul minden centje garantálva van. Noha a klub még hivatalosan nem jelentette be az aláírást, médiaértesülések szerint az összegből 19.6 millió azonnal a játékos markát üti.

A Tagovailoával szembeni nagy várakozást az is jól mutatja, hogy a Delfinek újoncának türkizkék meze áll az eladási lista élén, azt pedig az idegenbeli, fehér felszerelés követi. A 22 éves játékos az 1-es mezszámot választotta, miután az egyetemen használt 13-ast új csapata visszavonultatta a legendás Dan Marino tiszteletére.

A lista viszont nem újoncokkal folytatódik, ugyanis a hatszoros bajnok irányító, Tom Brady áll a harmadiktól a hatodik helyig – mezének négy különféle változatával –, miután húsz idényt követően elhagyta a New England Patriots együttesét, és a Tampa Bay Buccaneers gárdájához igazolt. Őt pedig egykori klubtársa, a visszavonulásból visszatért Rob Gronkowski követi, aki a Hazafiaktól szintén a Kalózokhoz szerződött a jelenlegi holt szezonban.

Az idei amatőr játékosbörzén a Cincinnati Bengals által elsőként választott Joe Burrow meze nyolcadik, míg a Washington Redskins által második helyen megszerzett Chase Young meze 24. a listán, de utóbbi így is a legelőkelőbb a védőket tekintve.

Minden, ami az NFL 2020-as idényével kapcsolatos, egy helyen itt!