NFL: a 3 eladott labda sok volt, kikapott a Chargers

Vágólapra másolva!
2019.11.08. 08:20
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) tizedik fordulójának magyar idő szerint péntek hajnali mérkőzésén az Oakland Raiders 26–24-re legyőzte a Los Angeles Chargerset.

Már az első támadássorozat végén bosszankodhatott a Los Angeles: habár egy 23 yardos elkapással jól indult a drive, már az oaklandi térfélen járva eladta a labdát Philip Rivers. A Chargers 37 éves irányítója további kétszer hibázott a mérkőzés során, az egyikből touchdownra vitte vissza a labdát az Oakland két eladott labdát is összeszedő védőjátékosa, Erik Harris.

NFL on Twitter

ERIK HARRIS. TO THE HOUSE. His second INT of the game! #RaiderNation @e_harris_31 : #LACvsOAK on @NFLNetwork | @NFLonFOX | @PrimeVideo How to watch: https://t.co/I6INVckndX https://t.co/2t4DElaUua



Egy mezőnygóllal együtt 10–0-s hátrányba került a Chargers, ám innen egy Rivers-passzal és a meccsen összesen 108 yardot szerző Melvin Gordon által futott TD-vel fordított. Ezután ismét a Raiders volt a jobb, ám ennek ellenére még a negyedik negyedben is vezetést tudott szerezni a Chargers Austin Ekeler elkapásával.

 

NFL on Twitter

Rivers. @AustinEkeler. The @Chargers take the lead in the fourth quarter! #BoltUp : #LACvsOAK on @NFLNetwork | @NFLonFOX | @PrimeVideo How to watch: https://t.co/I6INVckndX https://t.co/Rorgn7dztJ




Alig több mint egy perccel a vége előtt az ifjú Josh Jacobs 18 yardos hatpontost futott (az extra pont kimaradt), ezzel ismét az Oakland volt előnyben. Ezt követően hiába támadhatott a fordítás reményében a Los Angeles, a korábban említett Rivers-interceptionök közül ekkor érkezett a harmadik, így ha nehezen is, de behúzta a meccset a Raiders – amely ezzel 5–4-re alakította idei mérlegét, szemben a Chargers 4–6-os állásával.

AMERIKAI FUTBALL
NFL, ALAPSZAKASZ
10. FORDULÓ
Oakland Raiders–Los Angeles Chargers 26–24

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik