NFL: 1300 panasz érkezett a „túl szexi” félidei show-ra

Vágólapra másolva!
2020.02.28. 09:35
Sokan túl erotikusnak tartották az 54. Super Bowl félidei show-jában Jennifer Lopez és Shakira előadását, amelyben a két világhírű popdíva szexuálisan túlfűtött produkcióval szórakoztatta a közönséget az amerikai futball legnagyobb eseményén.

A két sztárénekes anyuka – a 43 éves Shakirának és az 50 éves Lopeznek is két gyermeke van – műsora azonban sokkal inkább a táncról, a fenékrázásról marad emlékezetes, mintsem a zenéről, s éppen a műsort a gyermekeikkel együtt néző édesanyáknál „verte ki a biztosítékot”.

Az egyik amerikai internetes oldal információja szerint több mint 1300 reklamáció érkezett az előadással kapcsolatban a Szövetségi Kommunikációs Bizottsághoz – ezek lényege az volt, hogy túlságosan is szexi lett az előadás ahhoz képest, hogy főműsoridőben közvetítették és így az NFL-rajongó gyerekek is láthatták.

Sokak szerint túl messzire ment Shakira és Jennifer Lopez (Fotó: AFP)
Sokak szerint túl messzire ment Shakira és Jennifer Lopez (Fotó: AFP)

A dívák a 14 perces show alatt gyakran mutatták meg a kameráknak formás hátsójukat, Lopez „rúdtáncolt” is, és mind a ketten többször végigsimítottak magukon „elöl” is.

Akadt olyan háborgó szülő, aki szerint ez egy sztriptízbárban természetes, de a kisgyerekével a Super Bowlt családi program keretében néző családosok számára egyszerűen felháborító…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik