NFL: 13 meccs után menesztette edzőjét a Jaguars

Vágólapra másolva!
2021.12.16. 22:43
A tengerentúli amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Jacksonville Jaguars 13 mérkőzés után menesztette vezetőedzőjét, Urban Meyert – jelentette az MTI.

„Több hetes mérlegelés és a helyzet alapos elemzése után keserű csalódottsággal arra a következtetésre jutottam, hogy az azonnali változás mindenki számára elengedhetetlen” – nyilatkozta Shahid Khan klubtulajdonos.„Több hetes mérlegelés és a helyzet alapos elemzése után keserű csalódottsággal arra a következtetésre jutottam, hogy az azonnali változás mindenki számára elengedhetetlen” – nyilatkozta Shahid Khan klubtulajdonos.

Az 57 éves trénernek nem is elsősorban azért kell távoznia, mert irányításával eddig mindössze két győzelmet ért el a floridai gárda, hanem – a kiszivárgott hírek szerint – megromlott a viszonya a csapat játékosaival és segédedzőivel. Ennek okaként azt emlegetik, hogy Meyer módszerei a profi világban nem váltak be azt követően, hogy egyetemi szinten sikert sikerre halmozott a Florida Gators és az Ohio State Buckeyes csapataival.

Az idény hátralévő négy fordulójában Darrell Bevell látja el a vezetőedzői feladatokat, aki tavaly a Detroit Lions együttesénél szintén ideiglenes megoldást nyújtott a szezon végén.

(MTI)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik