NBA: Wade megkapja maga mellé Bosht Miamiban - jön James is?

Vágólapra másolva!
2010.07.07. 17:58
Az AP hírügynökség és az ESPN a játékoshoz közeli forrásra hivatkozva közölte, hogy Chris Bosh eldöntötte: a következő idénytől a Miami Heat színeiben kísérli meg elhódítani az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) bajnoki címét.

A nyári átigazolási piac egyik „nagyhalának" tartott Boshhoz hasonlóan szabadügynöki státusban lévő Dwyane Wade korábban jelezte: szívesen marad a Heatben, ha olyan játékosokat kap maga mellé, akikkel esélye nyílik megszerezni a bajnoki címet.

Az informátor szerint Bosh maga közölte barátjával, Wade-del döntését, ám hivatalos megerősítés még nincs; a szabadügynökök csütörtöktől írhatják alá új szerződéseiket. Még azt sem lehet tudni, hogy Bosh egyből a Miaminak ír alá, vagy csereügylet keretében kerül eddigi csapatából, a Toronto Raptorsból Floridába.

Elemzők szerint a Bosh, Wade együttműködés nagyban befolyásolhatja a szintén szabadügynök LeBron James választását is, a három pekingi olimpiai bajnok ugyanis már többször eljátszott az egy csapatba igazolás gondolatával. Az eddig a Cleveland Cavaliersben kosarazó James csütörtökre ígérte (következő) csapatának megnevezését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik