NBA: Steve Nash nem neheztel Kevin Durantre

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2022.09.28. 09:07
null
Steve Nash (Fotó: AFP)
Az észak-amerikai kosárlabdaligában (NBA) szereplő Brooklyn Netset edző Steve Nash nem neheztel Kevin Durantre, aki nyáron előbb cserét kért, majd a tréner menesztéséhez kötötte a maradását – számolt be róla a távirati iroda.

A kanadai vezetőedző keddi sajtótájékoztatóján azt mondta: jól megvannak egymással, megbeszélték a történteket, és minden olyan, mint korábban.

„Hosszú a történetünk Kevinnel, és kedvelem őt. Egy családban előfordulnak viták, ezt a legutóbbit már magunk mögött hagytuk” – fogalmazott Nash, aki kétszer volt a liga legértékesebb játékosa.

Hozzátette, egy pillanatig sem feltételezte, hogy Durant teljesen komolyan gondolta a szavait.
„Nem minden fekete és fehér. Sok mindent mondtak, ebből azonban nem minden fedi a valóságot. Ha eljön az idő, Kevintől és a többi érintettől meg fogom kérdezni, pontosan mi történt” – jelentette ki Nash.

A Brooklyn az előző idényben bejutott a rájátszásba, de ott az első körben 4–0-s összesítéssel alulmaradt a későbbi döntős Boston Celticsszel szemben. A csütörtökön 34 éves Durant ezt követően cserét kért a Nets vezetőségétől, majd annak meghiúsulása után közölte Joe Tsai tulajdonossal: csak akkor marad, ha az általános igazgató Sean Marksot és Nash-t is menesztik.

Végül egyik sem történt meg, a kétszeres bajnok kosaras pedig a Nets játékosaként október 19-én, a New Orleans Pelicans ellen kezdi meg 15. NBA-szezonját.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik