NBA: pénzbírsággal megúszta a Suns tulajdonosát lekönyöklő Jokics – videó

Vágólapra másolva!
2023.05.09. 11:29
null
Jokics nem kímélte a Suns tulaját, de megúszta eltiltás nélkül (Fotó: Getty Images)
Pénzbírságot kapott a Phoenix Suns tulajdonosának lekönyökléséért Nikola Jokics, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Denver Nuggets szerb sztárja.

A vasárnap 129–124-es phoenixi győzelmet hozó meccs második negyedében a labda a nézők közé szállt, a Nuggets centere megpróbálta mihamarabb visszaszerezni, s eközben vitába keveredett többek közt az első sorban ülő Mat Ishbiával is. Miközben nyúlt a labdáért, a könyökével meglökte a milliárdos üzletembert, aki lehuppant a székére. Az előző két szezon legjobbjává választott Jokics technikai hibát kapott a játékvezetőktől, az NBA irányítói pedig 25 ezer dollárra büntették, de az eltiltást megúszta.

Ishbia közösségi oldalán sportszerűen arról posztolt, hogy nem lenne helyénvaló Jokics eltiltása, akinek ő maga is nagy tisztelője.

A 28 éves klasszis 53 ponttal és 11 assziszttal zárta a mérkőzést – ezzel ő lett az első center az NBA történetében, aki a rájátszásban egy meccsen legalább 50 pontot és 10 asszisztot elért –, a párharc 2–2-re áll.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik