NBA: „no look” tripla fogadásból? LeBron Jamesnek nem akadály! – videó

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.01.13. 09:40
Mint arról beszámoltunk, a Los Angeles Lakers három napon belül másodszor is legyőzte a Houston Rockets együttesét. A találkozón LeBron James parádés hárompontost szerzett – a 36 éves klasszis eldobta a labdát, aztán ünneplésre készen a pálya mellett melegítő csapattársaihoz fordult, így nem is látta, ahogyan triplát szerez.

LEBRON JAMES „NO LOOK” TRIPLÁJA
LEBRON JAMES „NO LOOK” TRIPLÁJA

 

„Dennis Schroder az oldalvonalnál fogadást akart velem kötni, én pedig a dobás pillanatában fogadtam el a kihívását...egy fogadás csak akkor igazi fogadás, ha a másik ember szemébe nézel vagy kezet fogsz vele, szóval muszáj volt megfordulnom...” – mondta a Lakers ásza.

Természetesen nem sok ilyen kísérletet láthatunk az NBA-ben, LeBron James azonban a parádésan triplázó Steph Curryről is említést tett – úgy véli, ő bármikor képest lenne ehhez hasonló hármast szerezni.

„Amikor olyan könnyedén dobálsz triplákat, mint Steph Curry, akkor biztos lehetsz benne, hogy ő ezt bármikor elsütheti. Tízből kilenc alkalommal kosarat dobna úgy is, hogy nem néz oda” – tette hozzá LeBron James.

EBBŐL A SZÖGBŐL IS HIHETETLEN

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik