NBA: nincs megaüzlet a Rocketstől, a sztár a Phillyhez megy

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.11. 08:57
null
Jimmy Butler a Philadelphiánál folytatja (Fotó: AFP)
Az ESPN információi szerint az NBA-ben szereplő Minnesota Timberwolves a Philadelphia 76ershez cseréli sztárját, Jimmy Butlert.

 

Ha a sportág berkeiben megbízhatónak számító Adrian Wojnarowski információi helyesek, akkor nem valósul meg az a gigacsere, amiről korábban pletykáltak: a Houston Rockets négy első körös választási cetlit kínált Jimmy Butlerért. Úgy tűnik azonban, hogy a felek végül nem tudtak megegyezni.

A legfrissebb hírek szerint a Philly lett a befutó a Butlerért indult versenyben, s Robert Covingtont, Dario Saricot, Jerryd Baylesst és egy 2022-es második körös draftjogot ad a Wolvesnak a sztárért, aki mellé megkapja még Justin Pattont is.

A 29 esztendős Butler 2017 nyarán szerződött a Minnesotához, ám új csapatánál nem találta meg a számításait – a négyszeres All Star és együttese között az elmúlt hónapokban olyannyira elmérgesedett a viszony, hogy sokan szinte biztosra vették, hogy a jelenlegi évadot Butler már nem a Timberwolvesnál kezdi meg.

Noha Butler végül ott volt a gárdával, a vezetőség az elmúlt hetekben fáradozott, hogy elcserélje a liga egyik legjobb védőjátékosát. A cirkusz most vélhetően véget ért.

Jimmy Butlernek a jelenlegi szezonra van érvényes szerződése, a következő, 2019–2020-as idényre szólóan opciós joga van érvényben, ami azt jelenti, hogy ha a sztár úgy határoz, akkor akár már a mostani évad után otthagyhatná azt az együttest, amelynél befejezi az idényt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik