NBA: négycsapatos csere, Harden a Brooklyn Netsben!

Vágólapra másolva!
2021.01.13. 23:00
null
James Harden kiharcolta a cserét, Brooklynban folytatja (Fotó: Twitter)
Egybehangzó amerikai sajtóhírek szerint a 2017–2018-as NBA-alapszakasz legértékesebb játékosa, James Harden csere útján a Brooklyn Netsben folytatja karrierjét. Eddigi klubja, a Houston Rockets többek között négy első körös választójogot kapott, de a cserében összesen négy csapat érintett.

 

Bombaként robbant a hír szerda este, miszerint az NBA egyik legnagyobb sztárja, James Harden a Brooklyn Netsben folytatja karrierjét – a hírt a liga legismertebb bennfentese, Adrian Wojnarowski közölte elsőként.

A cseréket egyelőre a klubok hivatalos honlapjai még nem erősítették meg, de az amerikai sajtóhírek szerint négy csapat is érintett bennük: a Brooklyn Nets, a Houston Rockets, a Cleveland Cavaliers és az Indiana Pacers.

Az eddigi információk szerint a Nets megkapta Hardent, míg a Rockets kapott összesen négy első körös választási jogot a következő évek játékosbörzéire, emellett megszerezte a korábbi All Star Victor Oladipót is az Indiana Pacersből, amely az eddig netses Caris LeVerttel és egy második körös választással lett gazdagabb. A Cleveland Cavaliershez az eddig szintén netses Jarrett Allen és Taurean Prince csatlakozott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik