NBA: megvan a két kezdőcsapat az idei All Star-gálára

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2021.02.19. 13:56
null
LeBron James és Kevin Durant lesz a két csapatkapitány az All Star-gálán (Fotó: Getty Images, archív)
A Brooklyn Nets játékosa, Kevin Durant, valamint a címvédő Los Angeles Lakerst erősítő LeBron James lesz a két csapatkapitány az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) All Star-gáláján.

 

Az első körben a két együttes kezdőötösét választották ki.

James csapatában Luka Doncic (Dallas Mavericks), Stephen Curry (Golden State Warriors), Kawhi Leonard (Los Angeles Lakers) és Nikola Jokics (Denver Nuggets) lesz ott. A másik oldalon Kevin Durant mellett csapattársa, a szintén a Brooklyn Netset erősítő Kyrie Irving, a washingtoni Bradley Beal, Jannisz Adetokunbo (Milwaukee Bucks), valamint Joel Embiid (Philadelphia 76ers) pattogtathat majd.

Durant egyébként az idény elején másfél éves kihagyás után tért vissza a pályára, a szavazás értelmében pedig az All Star-gálán rögtön kezdőként vehet részt.

A legjobb játékosokat felvonultató találkozót eredetileg Indianapolisba tervezték, ám a pandémia miatt először törölték, végül aztán úgy határoztak, hogy március 7-én, Atlantában mégis megrendezik – a liga döntése sok játékosnál kicsapta a biztosítékot: az elmúlt hetekben több sztár is amellett kardoskodott, hogy a vírusveszélyre való tekintettel ne kerüljön sor a gálára.

Az edzők által választott további résztvevőkre február 23-án derül fény.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik