NBA: megsérült LaMelo Ball, mert rálépett egy szurkoló lábára – videó

S. B.S. B.
Vágólapra másolva!
2022.11.17. 22:48
null
LaMelo Ball megsérült (Fotó: Getty Images)
Magyar idő szerint csütörtök hajnalban az otthon pályára lépő Charlotte Hornets 125–113-as vereséget szenvedett az Indiana Pacers ellen az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA). Ezen felül ráadásul a hazaiak sztárjának, LaMelo Ballnak is el kellett hagynia a pályát, miután egy szurkoló lábára lépett.

A volt All Star-játékos kiválóan játszott a meccsen, 26 ponttal zárt, amiből öt hárompontost is bedobott, sőt hat gólpasszt is össze tudott szedni. Ennek tudatában a Hornets szurkolóinak még fájóbb, hogy alig több mint másfél perccel a mérkőzés vége előtt Ball a pályáról kipattanó labdáért próbált vetődni, amikor egy pálya szélén ülő rajongó lábfejére lépett, aminek következtében kifordult a bokája és egy lábon bicegve kellett elhagynia a parkettet.

Ball az idényben eddig csak háromszor tudott pályára lépni a csapat színeiben, aminek oka ugyanezen bokájának sérülése volt. Sőt mivel ez volt az első hazai mérkőzés a visszatérése óta, hatalmas üdvrivalgás fogadta a meccs kezdetén, mert a konferálásnál is kiemelték.

A Charlotte edzője nem kívánt Ball sérüléséről beszélni, az érintett pedig kihagyta a mérkőzés utáni sajtótájékoztatót, tehát a pontos diagnózis még mindig kérdéses.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik