NBA: meglepő fordulat, Kevin Durant mégis marad a Netsnél – hivatalos

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2022.08.23. 18:47
null
Kevin Durant marad Brooklynban (Fotó: Getty Images)
Az NBA egyik legforróbb témája az volt az utóbbi hónapokban, hogy hol folytatja pályafutását a kétszeres bajnok, kétszeres döntő-MVP, egyszeres alapszakasz-MVP Kevin Durant, miután jelezte távozási szándékát a Brooklyn Nets felé. Most kiderült, hogy marad. 


Kevin Durant 2019-ben távozott a Golden State Warriorstól – amellyel zsinórban három döntőt játszott, ebből kettőt meg is nyert – a Brooklyn Netshez, s bár sérülés miatt egy idényt teljes egészében kihagyott, a másik kettőben sem érte el a célját. Sőt, nem hogy bajnok nem lett Brooklynban, még a főcsoportdöntőig sem jutott el, pedig társai minőségére nem lehetett panasza.

Igaz, a Netsnek sem Durant teljesítményére, a sikertelenség azonban ellentétet szült, KD pedig jelezte távozási szándékát a vezetőség felé. Azóta eltelt több hónap, de egyik csapat sem cserélt Durantért (főként a Nets hatalmas igényei miatt), kedden pedig jött a hivatalos bejelentés a maradást illetően.

„Megegyeztünk, hogy folytatjuk a közös munkát, és a kosárlabdára koncentrálunk. Mindannyiunknak egy cél lebeg a szeme előtt: bajnoki címet szerezni Brooklynnak” – áll a Nets Durantről szóló közleményében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik