NBA: LeBron James után Anthony Davis is elkötelezte magát a Lakersnél

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2020.12.03. 15:55
null
Ki fogja megállítani a LeBron James és Anthony Davis vezette Lakerst? (Fotó: Getty Images)
Az NBA-ben szereplő Los Angeles Lakers ötéves szerződést kötött Anthony Davisszel, aki 190 millió dollárt kereshet ez alatt az idő alatt – olvasható az ESPN-en.


Mint arról beszámoltunk, a Lakers legnagyobb sztárja és az NBA történetének egyik legkiemelkedőbb játékosa, LeBron James két évvel meghosszabbította a szerződését. Az új kontraktus 2021 nyarán lép életbe, s 85 millió dollárról szól.

Nem kellett sokat várni arra, hogy a Los Angeles-i gárda a másik ászát, Anthony Davist is magához láncolja – a 27 éves kosárlabdázót a szabadügynökpiacról hozta vissza a regnáló bajnok. Davis ötéves megállapodást írt alá, amivel 190 millió dollárt kereshet, a 2020–2021-es idényben 32 742 000 dollár ütheti a markát – a következő években ennél csak többet tehet zsebre.

Amellett, hogy a buborékban sikerült megnyernie a bajnoki címet a Lakersszel, egyénileg is remek szezont tudhat maga mögött. Nagyszerű teljesítményének köszönhetően beválasztották a Nyugati főcsoport All Star-csapatába, míg az Év védőjátékosa szavazáson a második lett Jannisz Adetokunbo mögött.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik