NBA: LeBron James szembesítette 900 ezer követőjét gyűlölőivel

Vágólapra másolva!
2010.10.21. 13:59
LeBron James, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) jelenlegi egyik legnagyobb sztárja továbbküldött néhány neki címzett, negatív, rasszista hangvételű Twitter-üzenetet, okulásul, hogy a sok nagyszerű élmény mellett mi mindenben van részük az élsportolóknak.

„Azt akartam, hogy ezt is lássátok, srácok – indokolta James a feltűnést keltő néhány gombnyomást, amellyel továbbküldött három mocskolódó üzenetet. – Jó, ha mindenki tisztában van azzal, milyen megnyilvánulásokkal kell lenyelnem nekem és a többi élsportolónak. A közhiedelemmel ellentétben a mi életünk sem fenékig tejföl."

James gyakorta továbbit rajongóktól vagy barátoktól kapott üzeneteket mintegy 900 ezer követőjének, de ezek eddig pozitív tartalmúak voltak. Ezúttal először gyűlölőit szólította meg, hogy éljenek a „kétperces hírnév" megszerzésének lehetőségével, majd miután valóban kapott több száz negatív tartalmú üzenetet, közkinccsé tett közülük hármat.

A Miami Heat kosárlabdázója hozzátette: nyári klubcseréje óta megszaporodtak a gyalázkodó, rasszista tartalmú beszólások, amelyekkel az évek során kénytelen volt megtanulni együtt élni, és már tudja is hasznosítani őket.

„Egy sportolónak mindig lesznek a rajongói mellett gyűlölői is. Nem mondom, nem szenvedek hiányt motivációban, de sohasem árt, ha van egy kis plusz" – jelezte, hogy képes erőt meríteni a támadásokból is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik