NBA: közleményt adott ki a Nets, Kyrie Irving visszatérhet

Vágólapra másolva!
2021.12.18. 10:16
null
Kyrie Irving ebben az idényben még nem lépett pályára NBA-mérkőzésen (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, az egyszeres bajnok, többszörös All Star kosárlabdázó, Kyrie Irving nem oltatta be magát a koronavírus elleni védőoltással, így csapata, az NBA-ben szereplő Brooklyn Nets az edzésektől és a mérkőzésektől is eltiltotta, továbbá fizetést sem kapott. Az ügyben most fordulat történt, de nem úgy, mint sokan gondolnák.

 

„Az edzői stábbal és a játékosokkal folytatott megbeszélést követően szervezetünk úgy döntött, hogy Kyrie Irving ismét részt vehet a csapat edzésein és azokon a mérkőzésein, amelyeken engedélyezett a játéka. Ezt a döntést a játékosaink támogatásával és a jelenlegi körülmények alapos mérlegelésével hoztuk meg, beleértve az egészségügyi és a biztonsági protokollokat. Alig várjuk, hogy visszatérjen hozzánkszól a Brooklyn Nets friss közleménye, amit Sean Marks, a franchise ügyvezető igazgatója tett közzé.

Ez alapján Kyrie Irving továbbra sincs beoltva, így a New Yorkban hatályos egészségügyi előírások alapján a Brooklyn Nets hazai (valamint New York-i idegenbeli) mérkőzésein továbbra sem állhat az együttes rendelkezésére, más idegenbeli meccseken azonban engedélyezett a játéka.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik