NBA: csaknem 100 ezer dollárt is fizetnének, hogy lássák LeBron James rekordját

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2023.02.03. 12:09
Mint beszámoltunk róla, Kareem Abdul-Jabbar, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) történetének jelenlegi legeredményesebb pontszerzője élőben fogja követni, ahogyan LeBron James, a Los Angeles Lakers sztárja megdönti a rekordját. Természetesen nemcsak ő kíváncsi a történelmi sportpillanatra, hanem a kosárlabda-rajongók is, akik a Bleacher Report szerint 92 ezer dollárt (átszámolva több mint 32 millió forintot) sem sajnálnának fizetni a jegyért az OKC elleni jövő szerdai mérkőzésre, melyen jó eséllyel megdől a rekord.

A Los Angeles Lakers vasárnap a New Orleans Pelicans otthonában lép pályára, majd szerdán az Oklahoma City Thundert, pénteken a Milwaukee Bucksot fogadja.

Szinte biztos, hogy a négyszeres bajnok LeBron James a két hazai találkozó egyikén adja majd át a múltnak a korábbi Lakers-legenda sokáig megdönthetetlennek hitt csúcsát (38 387), amelytől már csak 63 ponttal marad el.

Magyarországon is készülnek a rekorddöntésre: az NBA meccseket hazánkban közvetítő Sport Tv bejelentette, hogy innentől az összes olyan Lakers-meccset ad, ahol összejöhet LeBron James rekorddöntése.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik